MEGHÍVÓ      

Kedves barátaim!

Sajnos beigazolódott Murphy azon törvénye miszerint:

„Ami el tud romlani, az el is romlik!”

Az utolsó pillanatokban derült ki, hogy a kiállításunk tervezett időpontjára a Fővárosi Állat, és Növénykert a barlangtermet, más rendezvény céljára bérbe adta! Oly módon próbáltak meg segíteni rajtunk, hogy kiállítás céljára felajánlották a hullámvasút alagsorát, (ahol egyébként két hónapig még fotókiállítás is látható!), valamint a „DODGEM” épületét. A felajánlott helységeket megnéztem, de alkalmatlanság miatt nem fogadtam el. Egy hétig tartó egyeztetés, levelezés után valószínűnek látszik, hogy a kiállítást 2014. október 25-26-án tudjuk megvalósítani. Ez azonban még mindig csak terv, erről még megerősítést kell kapnom. E levelet abban a reményben írom, hogy a szeptember 22.-i héten ez meg is valósul, és azért, hogy időben fel tudjunk készülni a változásokra!

Tervek szerint a kiállítás az alábbiak szerint módosul:

Az Egyetemi Bonsai Club bonsai és suiseki kiállítására, melynek időpontja:

október 25-26. (szombat-vasárnap)

A kiállítás helyszíne:

Fővárosi Állat, és Növénykert, 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12. /Barlangterem/

Autóval behajtani a gazdasági bejárón lehet, a cirkusz és a kis-vidámpark között! A behajtásnál fokozott figyelmet kérek, ugyanis az időközben megnyílt „HOLNEMVOLT PARK” miatt fokozódott a gyalogos forgalom! A balesetek elkerülése érdekében mindenkit nyomatékosan kérek, hogy tartsa be a kert rendjét és a berendezést követően, autójával távozzon! Az állatkertben parkolni nem lehet!

A kiállítás berendezéséről, valamint a kiállított növények öntözéséről az „Egyetemi Bonsai Club” gondoskodik!

A kiállítás berendezése 2014. október 24--én 13.00 és 18.00 óra között történik.

A kertbe való behajtás végett kérem a szállító jármű forgalmi rendszámát!!!

Minden kiállítótól visszajelzést kérek a növények darabszámáról!

Érdekes programnak ígérkezik a különteremben Papp Sándor alakítási bemutatója, valamint Tirpák Bálint Kusamono workshopja!

Kolesar Gyula és Milan Roskos is jelezte részvételi szándékát!!!

A kiállítás bontására 2014. október 26.-án, az állatkert zárását követően, 18,00 órakor kerül sor! Behajtás a berendezés rendjének megfelelően történik!

Egyéni kiállítónként két kiállítási egység bemutatására van lehetőség! Mindenki használhatja a saját kiállítási kártyáját, aki a klubtól véri a kártyát, attól a következő adatok feltüntetését kérem:

Tulajdonos neve a növények tudományos és magyar neve.

A kiállítás ideje alatt, a kert látogatása valamennyi kiállító részére díjtalan!

Napi belépés a főkapun keresztül a bonsai kiállításra való hivatkozással lesz lehetséges. Amennyiben a belépési forma megváltozik, azt külön levélben jelezni fogom!

Budapest, 2014. szeptember 21.

Baráti üdvözlettel

Katona Ervin

elnök

Egyetemi Bonsai Club

Budapest, Sáfrány utca 46.

Tel. : 06/30/9221-647

E-mail: katonaervin@t-online.hu

Advertisement