Tags

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
Az Egyetemi Bonsai Club fennállásának 30. évfordulója alkalmából

Az Egyetemi Bonsai Club pályázati felhívást tesz közzé Jubileumi Bonsai és Suiseki kiállításon való részvételre. A pályázaton bárki korlátozás nélkül részt vehet. Pályázni lehet önálló bonsai, és önálló suiseki alkotással.

A Pályázati Felhívás és a Pályázati adatlap letölthető az Egyetemi Bonsai Club  facebook oldaláról, valamint a Magyar Bonsai Szövetség honlapjáról: https://magyarbonsaiszovetseg.hu/ , és facebook oldaláról.

A Pályázati Felhívás elválaszthatatlan része a Pályázati adatlap, melyek együtt tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes adatot.

A pályázati adatlap itt letölthető: _Pályázati_kiírás_2013

A pályázat benyújtásának módosított határideje:    2013. március 30.

A pályázat benyújtásának módja:

Pályázni lehet a pályázati adatlap kitöltésével. Egy résztvevő maximum 5 kitöltött adatlappal pályázhat. Az adatlapon található keretbe elektronikus benyújtás esetén 1db jó minőségű fotót kell beilleszteni. Postai úton történő feladásnál, az adatlapon található keretbe, 1 db 9×13 cm méretű, jó minőségű fotót kell beragasztani. A kitöltött adatlapot mind elektronikus, mind nyomtatott formában el lehet juttatni az alábbi címek egyikére.
Cím elektronikus benyújtás esetén: katonaervin@t-online.hu
Cím postai úton:                   Egyetemi Bonsai Club
1116. Budapest, Sáfrány utca 46. X/103.

A kiállítás időpontja:     2013. április 10-14. (öt nap!)

A kiállítás helyszíne:     Hungexpo Vásár és Reklám Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (E pavilon)

A pályázat értékelése:

A pályázatok értékelését bíráló bizottság végzi. Tagjai Bacsó András, Nagy Árpi, Papp Sándor a hazai bonsai élet neves szakértő személyiségei közül kerülnek kiválasztásra.

Szempontok a pályázathoz:

A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülnek az egészséges, szépen alakított, minőségi tálba ültetett, a bonsai stilisztikai jegyeit magán viselő növények. Elvárás asztal, és a suiseki asztal, hangsúlyozó növény használata. Az adatlaphoz csatolt fotót, a kompozíció nézeti oldaláról célszerű elkészíteni! A pályázati adatlap kitöltése értelemszerűen történik, csak azt a sort kell kitölteni, amelyre a pályázat vonatkozik! Az eredményesen pályázók írásban kapnak értesítést, közöttük hat díj kerül kiosztásra! A kiállítás legszebb örökzöldje, a kiállítás legszebb lombhullatója, a kiállítás legszebb shohin méretű fája, valamint yamadori kategóriában három különböző méretben (20 cm, 20-60 cm méretben, és 60cm méret felett).

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Pályázati adatlap

A kiállító neve:

A bonsai tudományos neve:

A bonsai magyar elnevezése:

A bonsai tál gyártmánya:

A suiseki stílusának neve:

A suiban gyártmánya:

A kiállítási egység teljes magassága mm-ben:

Megjegyzés:

A bonsai, vagy suisekiről készült fotó:

A pályázati adatlap itt letölthető:_Pályázati_kiírás_2013

Sok sikert minden pályázónak!

Advertisement