Jogi Nyilatkozat

1.     Általános Szabályok

 A Magyar Bonsai Szövetség honlapja szerzői jogvédelem alatt áll.

A Magyar Bonsai Szövetség tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

2.     Szerzői jogok

A Magyar Bonsai Szövetség weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Magyar Bonsai Szövetség jogosult.

A Magyar Bonsai Szövetség előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Ön jogosult a Magyar Bonsai Szövetség honlapját olvasni, arról saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolni vagy kinyomtatni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra.

3.     A honlap tartalma

A Magyar Bonsai Szövetség honlapján található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, ezek azonban kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Magyar Bonsai Szövetség akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Magyar Bonsai Szövetség semmilyen természetű felelősséget nem vállal a megjelenő weboldalai megbízhatóságára, pontosságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, az itt elérhető információk, dokumentációk, képek vagy más írott anyagok, publikációk tekintetében.

A Magyar Bonsai Szövetség fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Magyar Bonsai Szövetség nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, képek vagy más írott anyagok, publikációk hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is),való felelősséget a Magyar Bonsai Szövetség kifejezetten kizárja.

4.     Kapcsolódó weboldalak

A Magyar Bonsai Szövetség nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Magyar Bonsai Szövetség honlapja és oldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak (ún. hiperlinkeken vagy hiperhivatkozásokon keresztül). A kapcsolódó weboldalakhoz a Magyar Bonsai Szövetség csak hozzáférést közvetít, azonba a Magyar Bonsai Szövetség nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a weboldalakért vagy az azokon elhelyezett információkért, tartalmakért.

A Magyar Bonsai Szövetség egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Advertisement